MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 28, 2014

jamuan raya surau

last week ari jumaat surau depan rumah ma buat majlis raya kira majlis raya tu untuk taman perumahan la..mmg biasa buat kat surau.tak pernah lagi join majlis raya ni sebab selalu nye mesti ada hal je masa majlis tu

ari jumaat tu, balik keje mmg stay je umah mak sebab nak g jamuan raya, surau depan umah je..tak de la pegi awal2 sebab dari rumah bole dengar kan..abes berucap dia kata jemput makan baru kita kuar umah g makan hahaha...pastu dah amek makanan tu xde tempat duduk amek makanan bawa balik umah makan pastu ulang balik makanan makan kt umah balik hahah..dah tu xde tempat duduk..bawa balik makan kt umah je la..bukan pintu pagar umah ma jalan 6 langkah dah masuk pintu pagar surau

makanan masing2 pakat bawa la..kira mcm potluck la..ada yg sponser kambing, sate.kita xmakan lain..makan kambing ngan sate je haha..masa q amek kambing tu siap minta lebih mmg sedap gile kambing dia xde bau

lepas tu ada 100 cabutan bertuah..masa masuk surau kena register dulu amek no utk cabutan bertuah.siap ada hadiah untuk pakaian tercantik kategori kanak2 dan dewasa.pastu last skali upacara kasi duit raya utk budak2

ni masa baru balik keje saje jengah tengok apa ada
khemah pon orang sponser


ni mak saya dia jaga desert
 ni plak anak saya yang tak reti diam tu sebab xlarat nak dokong kita bawa masuk dalam surau bia la dia berlari suka hati dia
 nengok tu dah terbaring sgala ibu letihh xlarat haha
muka kepenatan menjaga budak baju belang hahaha

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tengah nak melasak kan..hahahhah....dua kali datang sini, dua2 kali jugak la akob mesti singgah solat sini

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, alahai seronoknya tgk ramai org sponsor majlis di surau ni, bagus2 (n_n) owh haha anak kau comel gila berlari2..tp nak jage mmg penat lah kan, haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...