MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 29, 2014

kalau dah seme kaki bergamba..nila jadinye

 lepas dah makan2 apa lagi upacara amek gamba la..dah seme mmg kaki bergambo kan..kita mmg bawa kamera gabak tu, kot sesape nak posing2 amek la puas2.dah lama dok peram je kamera tu xpakai..sejak dah pakai iphone lagi la..mmg amek pakai phone je sebab gamba dia lawa.

ni gambo campo2 ada dari hanpon orang lain, dslr, phone, s4.mana2 gambo yg selfie pakai monopod mmg xlawa la pakai kamera depan kan gambar hancuss.

 ni staff pompuan contract department +procurement department
seblah kita tu bos kita procurement manager muda lagi tua stahun dr kita dua lg tu qs
 hitam je seme


 beralih port plak kat area receptionist


 kat tangga mezzanine floor pon jadi selfie




behind the scene seb baik tak roboh tangga hahaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok kan kalo semua kaki masuk frame ni

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Haha, selfie mmg aktiviti yg menyeronokkan..rase meriah gitu..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...