MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 4, 2014

kena injet sebab elegik

 ari khamis aritu ajak amrul buka kat sogo sebab nak cari skit lagi kelengkapan raya yg tak cukup..plan nye lepas tu nak g jalan tar.masa buka puasa tu kita oder nasi tomyam campur ngan sambal udang.

lepas buka baru kita g jalan tar plak..masa masuk je lorong jalan tar tiba2 rasa mcm tak sedap badan rasa nak muntah rasa panas ishhh tak leh nak desribe seme campor2 rasa..kita pon dah rasa gitu dah xde semangat dah nak ronda..masuk jalan tar tu 20 minit je mujor la barang yg kita nak bli tu kedai sebelah2 je sampin darwish je tak jumpe..abes je bli barang kita tros ajak amrul balik

kete ktorg parking dalam sogo masa masuk sogo nak g parking tu tiba2 gatallll gile kat muka kita pon garu2 la..masa garu tu rasa mcm biji2 kat muka pastu xlama mata rasa mcm sepet mcm tak leh nak buka..masuk je kete buka tudung apa lagi..tergaru2 la satu badan sampai tapak tangan jadi kebas..satu badan rasa panas, miang gatal..

tak tahan gatal sangat tros suh amrul singgah klinik..sampai je bilik doctor dia tanya kenapa??kita cakap elegik..dia tgk muke kita tangan dah bengkak2 tros dia kata kita injet la..elok je dia abes injet tu tros tak de rasa gatal, panas dah...tapinye lepas tu lalok la..balik umah tros tido ngan tudung pon tak sempat buka haha...

aishhh gile dah lama kot tak pernah kena mcm ni..last kena teruk mcm ni masa g bukit merah mia umur stahun tu sebab singgah kampung penang makcik amrul masak ketam fresh baru tangkap kt sungai abes makan badan jadi mcm gegata tu.

kita ni klw udang mmg elegik skit tapi tak la teruk semacam teruk ketam..udang tu klw tak fresh stakat gatal lidah je..tapi ketam mmg elegik sungguh la..cari nahas klw makan ketam.

 .
biasa tunjuk muka comel2 je kan hahha
ekslusip arini tunjuk muka dah mcm nenek tua hahaha
kohaja pasya kata aku igt kan ko pakai app apa buat muka jadi tua hahaha
gamba pakai tudung ijau tengok sekeliling mata bengkak
gamba pakai towel tu dah surut skit bengkak..masa ni baru tsedar dari pengsan haha..doc cocok steroid langsung tak sedar diri tido mati kul 3 tjaga tros selfie haha
 esoknye g keje ngan mata bengkak seblah hehe..nak mc malas plak sebab last day keje kan
siap opismate tegur eh eh flawless nye muka..
dah kena injet steroid flawless la hahaha
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

N.A.T said... [Reply to comment]

Nat elergik dgn bulu kucing & haiwan2 & habuk2

doktor dah siap2 bagi ubat elergik
tiap kali Nat ke umah emak memang makan sebijik .. cukup 8 jam .. cepat selamatkan diri ..

Aik!
last day keje ??..
gud luck!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sakit tu...adoi mmg nampak beza muka alergik atau tak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...