MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 18, 2014

lazada vs zalora

 dedua ni tak pernah soping lagi..selalu je nengok2 tp blom ada yg berkenan di hati nak soping kat sana..baru2 ni saje usha kasut kat zalora pastu tengah dok online tu kuar iklan lazada sale buka la lazada nengok kasut juga..

skali sebey2 nengok kasut yg ada kat zalora ada juga jual kat lazada harga plak beza ada yg murah kt zalora ada yg murah kat lazada, pendek kata kena rajin2 sebey lah sebelum beli tu..kang tetiba dah bli nengok tempat lain lagi murah..itu jam rasa nak campak pc kuar kot tingkap pon ada kan hahaha

kita berkenan ngan wedges alfio raldo ni memula buka zalora nengok rege RM99
pastu nengok kat lazada RM89 mmg la xbanyak beza seploh inggit je kan tp tetap ada perbezaan kt situ
 

cam kasut biru ni zalora RM99
 tapi lazada mahal plak RM139.90
yang ni mmg banyak beza RM40.90

 wedges pink lazada RM89
zalora plak mahai RM109.00

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak berani beli kasut online takut tak ngam size..tp kalau beg..suka jer beli heheh

juelee said... [Reply to comment]

saya pernah beli kat dedua lazada ngn zalora.. suka sbb servis cepat and boleh COD.. pernah beli adiah bg sepraise kat angah tetibe delivery jam ke dia hihihi.....tanjat mamat tu....

eh kasut alfio raldo tu saya ada design yg sama tp kokoldile kut saya beli, murah sket RM59 tak silap...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue tak penah beli kat lazada..kat zalora penah...tp tgk lebey kurang je la kan...kire lazada murah seploh ringgit dari zalora kan

O'gosh Iskandar said... [Reply to comment]

saya pernah beli kat Zalora je..tu pun baru raya ni berani try...lazada takut plak sebab ramai sgt komplen....huhu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Risiko sikit bli kasut online..tkut size xngam..hehe

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haa betul2..kena bandingkan harga..tp klw barang2 kasut, baju mmg risau nak beli on9..takut xngam, mesti nak kena try dulu..haha

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

last last beli kasut yg mana tu nana? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...