MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 13, 2014

masih beraya rumah kawan2

 hari ahad dapat 2 jemputan ekceli satu je open house umah anira, kawan opis lama dulu, umah deah plak xde wat open house cuma dia masak panggil ktorg beraya je..

lepas zuhur tu terjah umah pertama area2 umah juga tak sempat panas enjin dah sampai hehe...sedap punya makan skali darwish capai air sape tah dalam cawan abes tumpah basah baju...seb baik bawa baju spare..haih mmg budak2 baya gini kena siap sedia la baju suar spare dalam beg kita mmg tak bole nak ramal tingkah laku dia haha ada je keje dia buat

tu la kita cakap jangan pecaya ngan muka seposen dia tu..heheh...abes braya umah anira tukau baju dia plak dalam kete pastu g umah diah..rodi masak spesel roti jala pastu kita rikues macaroni haha..pagi tu rodi msg sorry la roti jala je aku bole kasi korang makan gas abes..kita g turun tangga umah tgk ada iklan orang anta gas amek no tipon wasap diah..nah diah ko call no orang ni...hahaha sanggup tu smata nak suh dia buat makaroni dengan tak mandi turun tingkat bawah umah tu amek gambo iklan gas hahaha...

klw ari sabtu gambo bff tak lengkap rodi tak xde ari ahad plak tak lengkap nana keding tak de ..dia datang lambat skit beraya kt klang katanya...so kami2 je la..

semenjak pakai iphone ni dah pandai skit selfie haha 
senyum tak senget dah mata pon tak juling hahahaha
 darwish berbaju horen
 tara darwish berbaju putih hehe
 ni la jadinye bila pasya dah kuarkan dia nye monopod reaksi mak2 tu tak menarik cer fokus aksi anak2 hahaa..sorang pandang sana sorang pandang sini
mak?menten je nengok kamera




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh tu dpt beraya! i thn ni sempat raya tapi tak dpt beraya kat umah kwn2 or any open house lah..gigih berpantang heheh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

diam diam darwish tu berisi rerupanya ye..senyap2 wat projek..
serius, muka inesen giler kot! hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Muka seposen tu yg lawak..hahaga
Biasa ar bdk g mana2 tu dh WAJIB kena bawak bju spare..hehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Meriah!!

eima said... [Reply to comment]

sakan beraya ..meriah

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Hahaha, comel2 semuanya haa~ masing2 anak lebih kurang je besarnya, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...