MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 12, 2014

open house ari sabtu

 ari sabtu ada 4 jemputan open house tapi kita pegi 3 je memandangkan lagi satu tu arah ke cheras sana maap la susah skit nak ke sana pasai jalan jemmm merata2 jem kuar umah pon dah jem macam ari keje..so kitaorang g mana yg satu arah je..

memula open house umah mama nana keding kat gombak..diah pegi awal so tak dapat la jumpe dia..lepas abes beraya umah nana kita gerak plak segambut umah member pcm atie, dia buat birthday anak dia aishah tema frozen..konon2 nak g time potong kek tu pasal ikut tema biru hehe..skali dah siap2 darwish plak muntah..kena tuka plak baju dia..jadi dah terlambat kita g la umah nanan dulu kendian g umah atie

abes umah atie g umah kakak kat wangsa maju..time tu perut mmg dah xle nk masuk dah walaupon menu sedap depan mata, ada nasi arab tapi tak mampu dah nk makan kita makan soto je pastu ratah ayam ngan sup kamben nasi xle makan kenyang sangat2

alamak kantoi plak kak mia gentel wayar lampu dah blobang tu haha..bile tah nak ganti lampu baru tak tuka2
 selfie sesambil tunggu dd nye turun
 beraya umah pertama tak cukup sorang ahli
 beraya umah atie plak ada bday party skali
 kek frozen
 bgambo bsama tuan umah
 ni umah last
 darwish suke la jumpe spupu dia seme tak tentu arah hidup haha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Myja said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya, jemput singgah blog mamamyja yer.. tq kalau rajin follow sekali. ahaks

Maria Firdz said... [Reply to comment]

wah.. meriah.... cntik kek... syg plak nk mkn

eima said... [Reply to comment]

wahhh meriah tu .. aku weekend ni dok rumah je .. ade je jemputan tp tak dan nk pi ensomi kerja....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok memasing dapat G open house...mmg gantung kuali kan bila raya ni kan

attyfir said... [Reply to comment]

kty ari sabtu menghala ke langat .3 jam baru smpi umah open house mengharung jem,

Diana Rashid said... [Reply to comment]

nampak sedap menu dia tu..nyum nyum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...