MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 25, 2014

puri dah siap untuk baby

bulan puasa aritu diah ada bli puree utk baby yg dah siap punye.dia kata musim raya takut tak sempat nak buat puree untuk rayyan so dia bli dah siap punye..wah ada juga rupanya orang jual puree utk baby tak tau pon hehe

ye la zaman skang apa je yang orang tak jual online?ikan pekasam pon ada orang jual online..dalam satu beg tu ada 6 jenis puree kita boleh pilih ikut apa yang kita nak.so klw korang pon rasa cam malas nak buat puree bole la bli dah siap



ni ig dia baby mq no phone ada situ


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Maria Firdz said... [Reply to comment]

wah.. betul mudah.. siap delivery lagi... mmg tiada alasan tak bg natural food utk bby kan.. :)

mama tisya said... [Reply to comment]

wah 1st time tau ada org jual puree siap utk baby

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

ikan pekasam tu tau ada org jual
puri baby ni baru tau..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sekarang macam2 ada kan

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

oo baru taw...nak bawak gi travel pon senang kan...tq kak for the info..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...