MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 5, 2014

Raya ke-2 atas highway

Raya ke2 dah sarung sua jeans no more baju kurung dah tu nak balik kl kan buat apa pakai baju kurung perjalanan balik smooth ada jem satu tempat je pastu jalan ok.

Yang tak ok nye darwish! Ya tuhan mencabar btol la bawa dia jalan jauh sikit,xreti duduk diam.klw masa balik kg tu malam dia tido je kan ni masa balik kl dlm stengah jam bgerak dia tido lama gak dlm sejam dia tido lps tu dia bangun ayooo pening kapla ibu

Dari depan kita pangku dia dia kuatkan radio dia  menggeliat nak trn kt tempat ltk kaki dia capai tu capai ni kita alih plak dok blakang pon sama mrengek xsenang duduk serba xkena yatuhan rasa serik nk bjalan jauh klw gini la keadaan dia oleh sebab xdok diam kita ni sampai pening kepala siap muntah dlm pastik haha ni la dia penangan anak jantan lasak nye yarabbi nengok muke cam inesen je xyah pcayala hahaha rs nk luku je





 Otw atas hway call mak tanya dia rendang ada lagi x?mak kata ada kita suh dia kuarkan dr peti nk singgah makan haha...kemaruk nk mkn rendang sebab ssh nk jmpe kt penang. Sampai2 je umah ma tros terkam rendang heaven nye dpt mkn ngan nasi impit wlpon rendang tu dah dikeringkan skit nak mgelak dr basi tp ttp mabeles! Tiada rendang lain sesedap rendang ma!
Dh makan2 tros chow blk umah sendiri plak dan bermula la episod mendobi & meunloading brg2 seme..malam tido pengsan xseda diri haha...

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Shark Kay said... [Reply to comment]

heheh..biasaler tu umur cmtu kak.
mmg xleh duk diam.
tapi kalau duk diam jer meriah pulak pjalanan tue.
hehe.

fazilzura said... [Reply to comment]

aku pun berjenuhhhh dlm kete beb , tp cm amni kalau agak2 x dpt di kawal aku bf je .. phtu sureeeeeeeeee dia tido lama sesgt... tp sakit le pinggang aku dok 1 gaya dlm ms lama .. smp cramp2 kaki.. x pe le, janji dia tido...

cm akil plak, kalau dia bosan dia start le nyanyi kuat2.. smp bingit tinge kami2 ni .. last2 tutup radio dgr dia nyanyi..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Hahaha, agak letih gak jalan jauh bawak budak2 xreti diam ni ye...tp part diorg dah tido tu, comel lah pulak~ hehehe...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ala lena nya dua beradik tu tido..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Samala mcm aish..
Serik2 nk jln jauh pun xblh sbb mmg sllu jgk blk penang..redha dah akk .huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...