MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 27, 2014

SUP TULANG KAMBING

last week ma kasik tulang kambing ada jiran kasi, dia buat meniaga kambing so tulang2 tu biasa dia kasi la sape nak..walaupon nama dia tulang bukan nye xde isi, ada la sikit isi melekat kt tulang2 tu..kita pon balik buat sup tapi tambah skit isi kambing tu bli yang dah siap2 potong kat giant, ala amek yg kambing orang buat steak tu kan isi dia hiris nipis2..

rebus sejam juga la..nak kasi dia lembut..pastu makan ngan nasi panas2 ngan telur dadar..ada orang tu makan dalam pinggan utk letak nasi tambah hahaha..kemain beso pinggan dia melimpah ruah kuah dia amek.
seb baik tak de bau sangat kambing ni sedap la makan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

alamak.teringin plak kambing.kena crik jugak mlmni.haha

Shark Kay said... [Reply to comment]

terbaek tu kak,
kalau ada sambah hitam lagi best tue.
kasi pedas :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mmg sedap tau sup kambing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...