MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 18, 2014

berkumpul sepupu sepapat

 ni la dia aktibiti bebudak time cuti sekolah....selasa lepas kan cuti ari malaysia bawa la bebudak ni g mandi umah kazen dia..kakak mia tu dari ari jumaat lagi dah tido umah kazen dia tak dulik nye dia nak balik umah..ari isnin baru balik..pastu masa g umah tokwan ari isnin tu anta adik berlari2 dia nak g kat adik..rindu nye adik katanya..kita pon sound la tu la sape suh g tido umah orang..dia cakap biarlah kakak rindu adik je..kakak tak rindu ibu pon..hahah kuwang asam nye kakak.

ari selasa tu bawa lagi la kakak g mandi..kali ni sebab nak bawa adik skali mandi..sian adik rasanya ni baru second time mandi kolam, aritu mandi kat sunway lagoon mmg jarang bawa g mandi budak2 besar darwish ni cam tak bape elok sangat klw ajar mandi kolam...orang lain tak tau la kan anak kita kita tau la..klw mandi2 kang dia sesema..berair je idung..klw mandi pon xle lelama kejap2 je kasi dia merasa.

dah abes2 mandi naik makan tengahari...sonok la bebudak ni dijamu ngan makanan sedap2 seme cam piranha makan tambah2 haha..ye la dah berendam2 sure la lapa kan...petang2 skit kul 5 turun bawah lagi mandi...pastu seblum balik skali lagi diorang dijamu makan..mushroom pai..sonok la hai si kakak bila berkumpul reramai gini...time cuti skolah je la dapat togehter2 gini

ok seme dah siap2 nengok la darwish tu dia pon sebok
 teruja
 nengok darwish haha..teruja gile muke dia kan

 masa untuk lunch!
.
adik & arissa dia nye bespren la ni kat umah tokwan
 amek angin petang


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Seronoknya bermandi manda...
Yg tecik tu pun sama yer...suka...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

seronok mia abeskan masa ngan kazen :)

lia said... [Reply to comment]

Perghhhhh bestnyer kumpul ramai2 main air....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok deme berkumpul yee

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Comelnya damia bila dia cakap rindu kat adik..hahaha

Afasz said... [Reply to comment]

oo darwish seseme ek kalau mandi kolam lama lama.. umaira solehah tk perasan plak. sbb jarang p mandi kolam . aritu skali je rendam lama la gak kolam dlm umah pam tu. hehe

eh mana nk cari baju mandi cam darwish tu ek. cantik la plak. muslimah pon ye. eh.. tuk perempuan muslimah la. hehe.

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

budak budak kalau jumpa pool memang seronok sakan...hihihih...

Azida Zuadlif said... [Reply to comment]

Comelnya anak-anak !! :) Btw, singgah lah ke blog saya :)

Azida Zuadlif said... [Reply to comment]

Bestnye ramai sedara-mara... Anak saya masih takde sepupu. Hehe..

Tihara said... [Reply to comment]

seronok kan cuti2 ni dapat berkumpul sepupu sepapat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...