MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 24, 2014

breakfast spesial!

 2minggu lepas masa bawa mia bertanding nasyid kat area batu caves sana singgah kedai makan kat taman samudera area giant batu caves tu..kedai tuu..dok ko nama dia.kedai pebret kita klw nak breakfast menu2 kelantan

masa g tu sensorang je..konon nak makan nasi dagang dalam kul 9.30 pagi skali pegi dah abes...seminggu pastu plak mak buat nasi dagang pergh! terubat kempunan hehe..klw kat kl ni mmg susah la nk jmpe yang sedap..kuah cair je..nak sedap kena suh mak buat la baru best.nak buat sendiri?haih leceh tak pandai la kot

siap tapau makan kt opis..nikmat!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

sedapnyaaaa... betul tu. bendalah ni memg leceh

nur anis said... [Reply to comment]

sedapnyaaaa...memang best ni lagi lagi mak yang masak kan...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

giler sedap...suka sngt nasi dagang esp yang mak akk buat...

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

nasi dagang memang best...kak yong pun suka...

Miz Eija said... [Reply to comment]

saya kurang minat even saya orang pantai timur.. hihi lebih suka nasi kerabu.. area kL memang susah nak cari org yang pandai masak makan org pntai timur kan sis...
~ salam perkenalan.. cantik blog ^_^

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoii sedapnya...suke makan nasi dagang

Lynn Damya said... [Reply to comment]

hadoi lahh nasi dagang pulak....T_T lapar...wuwuwu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...