MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 4, 2014

Loom Band Bracelet yang jadi fenomena

 2minggu lepas bawa mia g opis pastu nengok anak boss dok main2 getah, dia dok anyam2 pastu jadi gelang dia kasi mia.balik umah amrul nengok tah apa la dua beranak tu deal lusanya amrul balik keje bawa balik sekotak loom band set ni.harga sekotak RM25 dia bli kat pasar malam area opis dia kat subang

dekat semingu lebey amrul beli kita tak buat2 sebab tak reti..semalam bawa g opis saje la try kot budak2 ni bole buat..skali sorang budak laki ni dia nengok youtube pastu dia buat..kita pon blaja la ngan dia..jadi la seketol gelang tu pon design simple je..jadila..hehe pasni ajar mia buat sendiri plak

klw pakai banyak2 smart tau..nanti la ada masa nanti bole buat banyak2 lagi..bagi sape yg ada anak baya2 mia sure anak korang tengah sawan dok buat loom band ni kan?hahaha..ada budak2 siap wat bisness bagai


.
ni kawan mia bagi dia bawa balik skolah
 dua ni budak opis buatkan kita nengok dia buat pastu kita try
 ok ni kita plak try buat
 cantik plak kan
ni ni koleksi stakat malam tadi
ni cara2 dia
getah yg mula2 tu je kasi silang lepas tu susun 2 lagi getah atas getang bersilang tu kait la mcm dalam video ni ulang la step yang sama sampai gelang jadi panjang
ada kawan2 kata kat luar mahai juga rege dia RM40 sekotak tp semalam ada nengok kt streetdeal
ni plak kat mydeal

p/s : ada satu artikel kata bahaya pakai gelang ni sebab ada bahan kimia..tapi kan rasanya bukan benda ni je kot ada bahan kimia mainan budak2 mana yg buat dari plastik dah tentu2 ada bahan kimia kan kan?tah la malas komen lebih la..apa kata anda plak?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dh byk hasil gelang tu...kita tk belek2 lg..tisya je dok layan...psl artikel tu ada bc gk..ada gk ckp bole sebabkn canser tp kalo terbukti mmg kena rampas la smua kn...ni masih di jual

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kalu kt sek pakai benda ni kena rampas..kalau sek men merit akn dikurangkan.gitewww

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haaa skang mmg tgh trend benda ni, kau buat dah cantik dah tu kak, jual lah online, haha :D

cadar cantik said... [Reply to comment]

assalam ..

minat cadar 5d yang murah dari harga pasaran ?

boleh klik sini ye..

http://cadarcantiksangat.blogspot.com/2014/09/cadar-100-cotton-5d.html

rm145 sekali pos.
tq

cadar cantik said... [Reply to comment]

assalam ..

minat cadar 5d yang murah dari harga pasaran ?

boleh klik sini ye..

http://cadarcantiksangat.blogspot.com/2014/09/cadar-100-cotton-5d.html

rm145 sekali pos.
tq

Miss Sasu said... [Reply to comment]

assalam..

siapa yang nak kurus secara sihat . cari miss sasu yer..

:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg trend sekarang ni kan benda alah ni..sue tak da anak pompuan, kalo tak dah join sekali dah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...