MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 2, 2014

majlis raya sekolah kakak

eh lupe nak update heheh raya dah abes baru nk update cite pasal raya..aritu la skolah kakak ada buat majlis ari raya...kita g sekejap je seb baik opis dekat ngan skolah minta ngan boz nak kuar dalam sejam...sian plak kang klw tak g dia kata seme kawan kakak mak bapak dia datang kakak je tak de..hehe

tak sempat nak masak apa2 bagi kt skolah g giant bli kek coklat 2 bijik.sampai skolah tengok ramai dah balik sebab nye kuar lewat skit kan..mana mak pak yg datang raya bole bawa balik tros anak2..so xla lepak lama 45minit je pastu anta mia umah tokwan tros g keje balik





ni la kek coklat nye bli kt giant sedap tau mmg suke kek coklat giant ni sedap


ni kawan skolah kita anak dia sekelas ngan mia

ni la dia budak yg kakak suke tu nama dia idlan kena plak anak kawan kite haha
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnya join jamuan raya kt skolah anak.. cantek kakak mia pakai tudung sdondon ngan baju :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ok dah boleh besan dah ni..hahahhah

mama tisya said... [Reply to comment]

berbesan ngan kwn sdiri la nmpknye tu hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Baju mia lawa sgt..
Bestla jamuan raya mak2 pun blh join

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha okay~ mcm sweet lak dan mcm dah boleh jadi mcm dlm drama2 dah, mak ayah plan nak satukan anak masing2 bila diorang dah besar nanti~ haha..:D

Diana Rashid said... [Reply to comment]

nak dapat menantu dah ni..hehe...

dalila said... [Reply to comment]

amboi... bju kakak meletop :)
acik suka la..hhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...