MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 8, 2014

potluck suka2

 aritu masa wat potluck raya ramai mcm tak puas makan la..pastu ktorg pakat2 repeat lagi skali..belum sempat nak buka mulut nak bawa apa ada orang rekues suh masak laksa.pastu lain2 ada yg bawa rendang ayam, sambal goreng, lontong, sandwich, kek  kuih.

makan time breakfast, lepas tu membawa ke lunch...masa breakfast tu seme orang makan nasi impit tak usik laksa sebab cam pelik skit kan laksa makan pagi2..dah lunch tu baru la seme makan laksa.buat 2 bungkus laksa ikan sekilo ngam2 soi je sukatan dia.tak de kuah lebih sangat or laksa lebih sangat mmg sedang elok je



 aritu tak de plak rajin nak amek gamba..ni amek gamba pon sebab nak test monopod baru sampai bli online kt mydeal org dah ada monopod kita br nak bli ehhe
 ni curi gamba budak opis ajak join selpie
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

makanan....sodap2! :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi kek tu..kek tu menawan sungguh tu..hahahah

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

fuhhh..dugaan2 bila tgk makanan sedap2 gitu..

lia said... [Reply to comment]

cute gler kuih muih tu...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

suka sangat potluck..
makanan banyak..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Alahai banyak nyeeeee makanan (n_n) suka2! sedapnya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...