MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 22, 2014

puding roti

minggu lepas weken lepak umah mak amrul kan xde 2minggu outstation labuan.kita klw lepak umah mak time tu la suke nak masak2 sebab umah sendiri nak masak beria2 kang tak de sape sgt nk makan klw masak umah mak ramai skit orang makan

dah lama tak buat puding roti so kita ngan ma pon buat la utk minum petang..satu kita buat yang kukus satu buat yang bakar sos custard tak buat sebab malas hehe...pastu yang bakar punya kita suka2 je tabur choc rice belen2 choc rice wat srang semut aritu.

mmg suke puding roti ni..klw nak compare kukus ngan bakar sedap lagi yang kukus sebab dia agak moist.sape nak resepi bole refer post lama kat sini

http://ibudamia.blogspot.com/2012/07/puding-roti.html
ni yang kukus nye seloyang
yang bakar nye seloyang


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

rajinnya nana :)

adarnadzmie said... [Reply to comment]

nana...kongsi la resepi puding roti moist tu... akak suka2...:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cop..sue nak yang bawah..kikikiki..nampak lagi yummy tu

nor raihana said... [Reply to comment]

Nana, mana sedap, bakar ke kukus????

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, sy xpernah makan ni sebenarnye, kat sini xde siapa nak buatkan free utk saye..hahaha nak buat sendiri belum rajin betul..ya ampunnn~~~haha

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
woooooooooo...menggoda betui3..
dah terasuk nak try lek koje ptg ni jugak..
mohon izin print resipi yer..
kita bakor x 3
sok I hupload hasilnya dlm blog I yer..he3

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

uishhhh terliur plak kite tengok..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka jugak..biasa buat yg kukus jela..sbb kita takde oven

cadar cantik said... [Reply to comment]

sedapnya nampak !

nana, kita ada jual cadar patchwork & 5d murah tau .

klik sini tau
http://cadarcantiksangat.blogspot.com

Aimmie Qistina said... [Reply to comment]

sedapnyyyeee...terliur

salam perkenalan.

free-free jemputla ke blog saya

www.zulfahhouse.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...