MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 19, 2014

selamat pengantin baru naemah

last week g kenduri kawen opismate, partner xde kita g sensorang je la...mmg tak bawa la darwish..kang bawa dia xmakan la ibu dia..hehe kakak plak tido umah kazen dia so lone ranger la kita..

lama gak tak g kenduri kawen ni, kita mmg suka la g kenduri kawen..so far klw orang jemput insyallah mmg datang je..suke..suke nengok pengantin lawa2 suke nengok pelamin..suke dengar lagu kawen rasa cam nak kawen lagi..eh! hahaha

ni la first time g kenduri kawen makan nasi sampai abes licn siap pakej menjilat jari haha..serius sedappp gile masakan katering dia..siap ada sambal daun tempoyak kelas!!! my pebret tuh
.ok la nak kasi blanje skit gambar perantin

ni seme opismate






.
nah ni no tipon katering
kot sape mencarik katering sedap kita rekemen kat korang terbaik!! seme sedap

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

notti netti said... [Reply to comment]

bestnya kawin kawin ni.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka jgk pegi kenduri..sbb mknn sedap2..ngee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue penah makan makanan katerer ni..mmg sedap..

Wawa Yusoff said... [Reply to comment]

cantik nye wedding,
baju cantik, warna cantik, pengantin pun cantik :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh redup betul bawah khemah makan2 tu..haha..suka lah pelamin dia, sgt simple je~ best2..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

cantek pengantin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...