MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 15, 2014

suka nya dia!

 last week sebelum amrul outstation bawa la bebudak  ni g main kat kidzoona...ye la kang dd xde 2minggu memang idok la ibu nak bawa sensorang..mau fitam nak layan adik yang tak reti diam tu hehe...

sebelum ni darwish masuk sini masa umur 6 bulan blom reti apa pon lagi kakak je galak main sensorang...ini kali dia dah pandai jalan first masuk je lepas dia kat bawah bole nampak muka dia mcm teruja lepas tu dia mcm tak tentu arah mana nak pegi sebab banyak sangat mainan ahahaha klakar gile tengok reaction dia bile masuk kidzoona ni

kita pon lepas je la dia main ngan kakak kebetulan masa pegi tu orang tak ramai sangat so tak de la risau dia dok main sendiri.klw ada budak2 besar tu mmg la kena jaga takut kang kena penyek plak ngan bebudak besar.dah mahai dah masuk sini aritu masuk RM10 skang dah RM12 darwish pon dah kena cas...bb 10mth keatas dah kena cas dah










Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok deme main2 yee

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xpnj cuba lg bwk ank2 mai sini..huhu

Diana Rashid said... [Reply to comment]

kejap je dah besar..:)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

comel darwish!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, alaaa pinjam anak2 ko kak, nak bawak g kidzoona ni jugak..haha aku ni teringin nak masuk situ, tp aku xtau nak bawak anak sape..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...