MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 11, 2014

turtle night light

dah lama dok usha menda ni...tingin nak bli tapi masa tu blom buat bilik utk mia lagi..ni dah kasi bikin bilik dia..harus la rembat sekor...kalau usha kat IG range harga dalam RM42 skali pos ada yang jual RM50 pon ada...

aritu nengok kat fb helen young dia jual RM18 sekor siap postage RM27 apa lagi..tros la rembat..murah memang la murah tp cam bese la pre oder kena la bersabar sape yg xmampu bersabar g la bli yang sekor RM42 tu arini ko bayar esok ko dapat hehe..xpela..kita bole bersabar menunggu..nak murah kan sanggup tu hahaha...

memula tu mmg nak kaler pink skali seller kata kaler tak bole pilih..ok la never mind janji murah kan hahah blasah je la labu..tapi dalam hati dok harap2 klw sampai nanti buka2 pastik moga2 dapat la kaler pink

seller siap pesan klw anak tak mau tido jangan salahkan saya hahah
apa taknye cer nengok kemain cantik lagi kan...kang sebok dok kira berapa bintang kt dinding sampai esok tak tido hahaha...
ala budak2 ni benda baru mmg la eksited sok dah lama2 tak heran dah dia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

memang cantik...seronok ler anak-anak bila dah sampai nanti...hihihi...

Azura Aziz said... [Reply to comment]

ohhh, teringin nk beli jugak.. tp xtau benda ni tahan lama ke dak..

eima said... [Reply to comment]

mesti cantik kan .. rate kat FB depa jual sampai dekat 50 hengget...murah byk la dpt rm27 je

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha ini kalau aku letak kat bilik aku pun, susah aku nak tido ni..cantik sgt~ hahah :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...