MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 29, 2014

Black stone beach resort,beserah kuantan

Plan nye nak g kluang amrul ada hal nak settlekan konon booking la hotel prime city..skali last mnt xjadi nk g kluang..cam xbest plak kan dh sonok2 nk tido otel dah ckp ngan mia nk bawa dia mandi swimming pool skali xjadi

Amrul pon ckp kita g je la mana2 jumaat ptg tu gugel la tempat menarik kt kuantan..nak g pd cam dh bosan baik g kuantan.memula tu booking le village beach resort rm170/nite deluxe room satu katil queen.masa sampai nak check in dah kul 2.15 diorg kata bilkk tak ready lagi..padahal klw ikutkan check in kul 2

Ok xpela sementara tgu diorg siapkan bilik amrul gugel la resort yg dekat2 situ skali jumpe black stone beach resort,harga sama mcm resort yg pertama tu tp dia ada 1 katil queen 1 katil single pastu swimming pool btol2 dpn bilik,yang le village tu swimming pool jauh skit.Amrul pun tanya ok x kita stay situ,harga sama siap ada extra katil single kita pon on je mmg cr chalet yg ada pool bg budak2 mandi.

Jadila kan..wat rilek2 hujung minggu rasa mcm lama sgt xbjalan dh ktorg ni last masa g cameron aritu.chalet dia mmg semua mengadap laut.masa ktorg g tu org xramai so cam best la ktorg konker swimming pool2 pantai situ plak xle mandi sebab byk batu nama pon pantai batu hitam..stakat nak rendam2 ok la.chalet dia dekat ngan medan selera nak jalan kaki pon bole pastu byk kdai2 makan yg dekat2 situ kira mmg strategik la..jarak chalet ni ngan cherating dalam 30km

nak tau details pasal resort ni bole klik sini
http://www.psjgroup.com/blackstone/


 bilik kita btol2 depan kolam




 ni dia la suh amekkan gamba dia ni..
ibu tolong amekkan gamba kakak tengah berjalan hahahah..poyo gile


5 ribu orang memberikan idea bernas:

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
haaamboooiiii haaaihh sakan kakak posin he3

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

InshaAllah nx week nk g kuantan.lma dah xjejak kuantan.uhuk

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

kalau gi cherating mmg lalu sini
ke depan lagi ade org jual ikan fresh baru naik penambang rasanya
pantai batu buruk ke hape

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

amboiii...siap posing bagai...hihihi...

mama tisya said... [Reply to comment]

duta village tu dh tukar nama le village ek...not bad gk black stone beach ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...