MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 29, 2014

direction ke kedai nasi berlauk kak la kampung padang balang

sabtu lepas sebelum gerak ke pantai timur kita pekena bfast selera pantai timur dulu hehe..dah lama tak makan sini rindu...amrul plak mmg suke la makan sini esp nasi kerabu dia..mmg mabeles kata ko...

masa pegi tu dah nak kul 9 solok lada abes, gulai itik abes..adess kecur ailio nak makan itik kempunan makcik..kita amek nasi berlauk amrul amek nasi kerabu, pastu kita try akok dia masayallah punya la sedap..memula bli sepeket nk balik tu bli lg sepeket wat bekalan atas highaway..

rasanya ni kali ke2 kita blogkan kedai ni...memang mabeles korang kena try ok..memandangkan ramai minta suh buat entry direction kt blog..ni kita buat la tapi idok la details, kita kasi landmark je pandai2 la korang carik ek hehe..

landmark : dari markas pas taman melewar terus sampai jumpe simpang tiga dekat jalan marmar 
sampai jumpe simpang tiga dekat jalan marmar
 belok kiri pastu amek kanan terus je sampai jumpe kedai ni


 nasi kerabu & nasi berlauk
 akok sedap gile!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Mayang ABDUL RAZAK said... [Reply to comment]

oo sedap yer... akak selalu lalu kat situ masa nak survey sekolah tahfiz..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tula.ingat nk gi la pekena skli.huhu

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

erm...jauh sangat la...kalau dekat memang dah gi try dah...

lia said... [Reply to comment]

perghhh akok pon ada ke... dap nyer...

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pernh smp lg..tp pernh dgr mak kita ckp sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...