MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 24, 2014

tq dd!

dah lama ngidam nak bli oven letrik...ada oven pakai gas tu je oven butterfly..so banyak la menda xleh try nak masak esp menu2 yang memerlukan oven ni mcm pizza, lasagna, macaroni baked sgala la...aritu masa g tesco amrul cakap nanti buat la lasagna..kita cakap mana ada oven camane nak buat..oven butterfly tu api bukan bole ejas atas bawah..dia ckp owh xle ek..xpe jom kita nengok oven..

usha nye usha..terjumpa la oven brand cornell ni..nengok rege RM269 pastu ada diskaun jadi RM189 amrul tros amek je tak banyak cakap..sebab murah kan..mmg dah lama dah dok usha oven ni.tq dd..nanti kita masakkan untuk awak esp menda2 yang kena baked ni.

.
 pas abes amek oven jalan la kat tempat ikan tu nengok orang ramai berkumpul ingat kan ada rusuhan ke apa..bila tanya kenapa org ramai2 ni diorang ckp tesco stiap kali kul 7 diorang akan jual ikan, udang, ketam sgala ngan harga murah..mmg diorg dah siap2 pack dalam pastik ada tanda harga xleh nak pilih2 apa yang ada tu je la yang ada..kita pon apa lagi nyelit2 la..sempat sambar 4 ekor ketam ngan udang.ketam tu 2 ekor RM8.60 dapat RM4.15 udang plak RM16 dapat RM8 murah! tak de la busuk ke apa..udang ngan ketam elok lagi maybe diorang nak abeskan stok utk aritu kot..so diorg jual la murah ikan pari pon seketol 3 inggit isshh geram nye negok tapi xdapat sebab org rebut

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

murah tu oven cornell..pasni leh baked mcm2 la....wah murah segala binatang tu...untung la tp tu la kena cpt la sure rmi rebut2 kn

Masya said... [Reply to comment]

berbaloinya beli oven cornell ni mmg murah .. agaknya dia org tgh offer brg cornell kot.. hari tu nampak pembakar roti dia pun murah .. nak beli ... tkt membazir... sbb jarang bakar roti .. oven pulak mmg dah ada...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ala..tak aci..akk jenuh pujuk hubs nak beli oven dia tak penah bagi tau..dia cakap tggu dok umah sndiri nanti..derr

Falsya said... [Reply to comment]

Oven butterfly tuh mcm ko punye tuh ker..pestime weh dgr ayat oven butterfly..org buta baking mmg gini la ye..maafkan saya kak nana.. Wahahahhaahha..🏃🏃🏃🏃

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

alhamdulillah..murah rezeki awak nana..saya ni nama je ada oven, tapi jarang sekali nak mem'baking'..huhuhu

www.suriaqistina.blogspot.com

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
slamat membakor yer he3

Afne said... [Reply to comment]

hadiah oven adalah hadiah plg best utk org yg suka masak2 bakar segala. syok kan mcm2 blh masak. aku punya oven pn hadiah kawen dr office. dh 7 tahun lbh, alhamdulillah msh berbakti dgn baik.

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

pehni bleh dah msk bt mcm2..
dah ada ovennya.. ;D
wat suspen je nana..
ingat rusuhan apa ke kat pasor ikan tuh..
hihihi
kita dtg jenguk2 sini..
rindu.. take care ya.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...