MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 21, 2014

happy birthday dd!

 last week bawa amrul g makan kat shah alam sempena sebeday kan..dah lama nak ajak dia makan sini tapi tak pernah kesempatan kebetulan last week ada g arah shah alam so alang2 sampai ajak la dinner kat sini the sumbs cafe.kedai ni kita tau sebab masuk JJCM cam menarik je kan tu la nak try...masa sampai tu full house..kena tulis nama dah mcm nak masuk chilis klcc heheh...seb baik tak tunggu lama..

kita orang memasing oder menu ayam..harga dia bagi kita kategori tak mahal pastu makanan dia sangat baru sape yg suka kelainan bole la try makan sini.makanan not bad, yang menarik kat sini dia letak makanan dalam kotak bagus kan xyah basuh2 pinggan hehe...servis pantas, kedai menarik.menu2 plak lebih kearah western



kek dr fazley




choc cake sedap gile dia layer ngan peanut butter tapi xrasa peanut pon
RM15/slice
amrul nye chicken milanese RM11.00
kita nye chicken parmigiana RM15
.
The Sumbs Cafe, 7-04-01 Persiaran Alam Pusat Perniagaan World Wide, Persiaran Akuatik Seksyen 13, Shah Alam
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

kek tu mcm best jer nana...craving...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, warhhh sedapnya! sedapnya!! nati insyaAllah aku duk SA nanti boleh lah try makan situ..nyum2..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

omg! sgt sedap Nampak rupa paras dessert dlm almari tu :-)
nyum nyum... sib baik jauh. if not mlm ni mau try...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Happy belated beseday ya...
Dimurahkan lg rezekinya..
Aamiin!!!
Windunye kat blog cik nana oiiiiii..
Hihihi

mama tisya said... [Reply to comment]

nmpk best gk menunya tp tu la jauh plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...