MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 28, 2014

imej baru

selama ni kakak tak pernah g potong rambut kat salon..ni la pestime bawa dia g salon...3 beranak g gunting rambut..memula kita nak gunting tu xde idea nak pesen camane..pas tgk customer sebelum ktia tu nye rambut tros suh aunty tu potong gaya yang sama..

kakak eksited la nampak...rasa ptoong rambut kt salon siap cuci lagi kan..hahah kembang kempis idong tu..biasa dia main game salon2 dalam tab je..skang ni dia plak merasa.adik plak kita suh dia cukur pendek sebab rambut panjang lebey2 telinga tp bila dah botak nampak tak ensem plak hahah nyesal plak ptg rambut adik xpe pasni kita nak bela panjang


dia geli orang cuci rambut hehe
tara imej baru pesen rambut sama cam ibu
adik kemain payah nak gunting dia geli pon ye hehe
tara motak!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

N.A.T said... [Reply to comment]

eh muka si kaka macma pelakun utama Maaf jika aku tak sempurna @ tv3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
Kira terer la dik tak nangeh kena potong rambut
Sha ni dah dekat 2 minggu dok planning nak potong rambut Fayyadh
Tapi bila mikiorkan DRAMA nustan yang bakal kuor tu yang dok postpond memanjang he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...