MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 31, 2014

kakak dah pandai berenang

P/s entry ni dah terlompat2 tuah tanah dah pening haha

sesudah check in.. g isi perut dekat medan selera tepi laut jek..kakak mmg tak sesaba nak mandi...ada ke panas2 terik kul 3 ajak mandi...kita cakap tunggu redup2 skit petang skit ok la mandi...dah abes makan seme balik chalet tros tuka baju mandi...adik kebetulan plak tido kita apa lagi amek kesempatan la swimming..sempat la juga 5,6 kali pusing skali dengar uwaaa suara dia melalak sebab dalam bilik tak de orang hahaha...mmg ktorg tak tutup pintu chalet tu rapat mmg btol2 depan kolam je..incase dia mlalak kita stop la swimming

bila darwish bangun bawa la dia depan kolam..dia dah menggeliat2 nak turun sama nengok kakak mandi kan mana bole dia xmandi...kita pon tuka kan la baju dia..kasi celup2 je xle lama sebab dia batuk & sesema

masa nengok kakak swimming tu dia kasi seprise la..tah bile masa dia blaja berenang xtau la..dia masuk kolam dewasa pastu amrul jaga tepi dia berenang kat tepi2 wahh...teruja plak ibu nengok..sikit pon dia tak takut masuk kolam dewasa..tu klw dia berdiri mmg tenggelam habis tu.bagus kakak! tak takut lepas ni kena rajin2 la bawa dia g swimming kan..dia pon suka sangat swimming ni..



.



.
  video
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

waaa terernya kakak dpt berenang tanpa masuk kelas yer!!!!!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo suka swimming mmg pantang nmpk swimming pool...tk kira panas terik ke mesti nk terjun kn...tisya pn kalo p otel sama gk la tk nyempat2 padahal panas lg kn...hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Rindu akk nak swim..hahahha
Lama dah akk tak swimm..
Last g pd tak blh plak sbb kena pakai baju mandi pulak..derrr

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam! Wah tahniah kakak...dah pandai berenang, bagus ni kecik2 dah belajar..terharu plak aku rasa..ttibe jelez aku xreti berenang T_T haha~

Nys Anis said... [Reply to comment]

Bagus juga ajar berenang time kecil.. Ni sy dah besar gedabak pun tak reti2 nak berenang lagi. Berenang tak bergerak.. Hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...