MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 7, 2014

Lawatan ke muzium coklat & aquaria

Last week skolah kakak buat lawatan ke muzium coklat ngan aquaria.dedua tempat ni ktorg dh penah bawa dia.tp xpela..kali ni dia g ngan kawan2 bg la dia rasa pengalaman join rombongan sekolah..kadang ada mak pak xlepas dan xberani anak g lawatan risau keselamatan anak kan..tp kita percaya je dengan cikgu sebab biasa anak2 ni klw ngan kita lain tp klw ngan cikgh seme behave skit kan.

Aquaria tu ktorg pegi masa mia umur 2 tahun kecik lg..muzium coklat plak dlm thn lepas ktorg pegi.

Yuran utk rombongan ni rm25 je..murah kan siap pegi 2 tempat.cikgu siap pesan bawa duit blanje xlebih rm10,tp kita nasukkan dalam wallet mia rm25 mana tau kot dia nk bli coklat ke kan


Lawatan amek masa dr kul 8-5 petang.dah sampai skolah pickup dia mula dia cite penglaman dia ikut lawatan,siap cakap rugi ibu tak pegi..mak adam pegi dia amek gamba..haha malas la nak pegi bila masa lg kita nak percaya kat anak kita kan..biarla dia ngan kawan2 dia sebok2 nak ikut buat apa

Esoknye cikgu wasap gamba lawatan







4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Haah...bdk2 kalu dgn cikgu lain sikit perangainya..

Best la mia kecik2 dj pegi lawatan ek

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok mia jln2 ngan cikgu n kawan2 yee

ibuhebat said... [Reply to comment]

muzium coklat ni kat mana ek? mcm menarik je...

dilazfamily said... [Reply to comment]

seronok tengok anak-anak pergi lawatan.balik je mesti dia cete macam2 masa lawatan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...