MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 15, 2014

majlis aqiqah rayyan arramie


 last week diah wat kenduri aqiqah rayyan, memasing g solo so bawa bebudak je.memula g amek nana keding ngan adam pastu singgah gombak amek pasya & qisya tros gerak g kepong.

masa sampai tu majlis dah nak abes..tapi makanan banyak lagi..kita apa lagi yang diterjah haruslah kambing golek mabeles! dok makan kambing, mashed potato ngan coslow kenyang xmakan nasi pon.pastu rodi bawa kuar kek coklat & kek pisang, masyallah sedap btol kek pisang dia..kita ni mana suke sgt kek pisang tp yang ni lain..dalam cupcake pisang tu ada walnut pastu ada cream cheese atas dia di salut plak ngan karamel pergh! mantap sampai skang terkenang2! sedap gile..kek coklat dia pon sedapp dia bli kat IG thecuppadoodledoo

meh la kita blanje gambo masa kenduri

haih pening kapla ngan budak tak reti diam ni..baru la diorang tau camane darwish ni kat luar..ni dia nak main air basuh tangan belakang gate tu..bape kali tak amek dia dokong duduk kang dia turun g balik kat air tu nak main pastu kang dia kutip papadom sape tah jatuh atas lantai nak makan, pastu dia nak main sudu kotor dalam besen, nak main tekan2 tempat air arghhh adik adik
 noti sgt kena gigit skali kt pipi hahah geramm
 belgium chic cake with choclate malt buttercream chocolate ganache and salted caramel added strawberries, honeycomb chocolate and white chocolate eggs
hah amek panjang nama cake dia hehe
 banana walnut salted caramel with delicous vanilla beans creamcheese frosting
 adik ngan tuan umah



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...