MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 30, 2014

nuffnang tengah bermurah hati

 rasanya ramai yg tengak sonok kan sebab nuffnang murah hati kasi be banyak2 mmg perasan last week lagi ramai update dapat banyak be...kita pon tak terkecuali la cek juga..hahah skali cek tu dia ada 13 be tengah menari2 rasanya ni rekod paling banyak la kot..rasanya sebelum ni plg banyak ada 7 je satu masa, rasa baru je cash kan aritu skang duit terkumpul dah RM29.06 cepat je naik syukran..syukran..pahni nak cash nak bli baju lagi!, suke bli menda2 yg nampak dengan duit nuffnang ni..nanti bila tgk baju kita pakai ha..ni la baju hasil dari nuff hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Jue said... [Reply to comment]

betul..terkejut jugak sebab lam atak buja hahahahaha

Afne said... [Reply to comment]

btl lah nana. dulu klu dpt 3 be serentak pn dh kira byk kt blog aku. baru2 ni diorg bg 20! aku check smlm ada 15. blog aku tu dh la sendu tak brp nk ada pengunjung hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Duit hsl.blogkan..syiokkk!!!

Nafisa81 said... [Reply to comment]

Wah..byknya...best tu...

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
waaaaaaa...sonoknyaaa
iols ni bila la nak dapat sope ini he3

mama tisya said... [Reply to comment]

masyukkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...