MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 31, 2014

riang ria di pantai batu hitam, beserah

dah abes mandi kolam kita bawa budak2 g mandi laut plak..ala bukan bole mandi pon sebenarnya...celup2 je..sini pantai dia banyak batu..orang xde beria mandi sgt pon..kita datang pantai bese la..nak posing2 je lebey hahaha...

dah la air surut kan..jauh kemain menapak nk g lautnye...darwish dia geli nk pijak pasir haha..klakar dia suh dd dia dokong xnak pijak pasir memula..skali dah lama2 kita kasi dia main pasir abes dia campak pasir sampai kena kepala sendiri haha...adik..adik..tu la jarang2 jumpe laut kan cenggini la jadinye..jakon jumpe laut hehe..

ktorg lepak tak lama pon sebab darwish pon sesema kasi celup2 je dah..pastu balik chalet kakak sambung lagi mandi swimming pool.sonok tengok kakak..happy kemain dia..siap request lain kali nak kolam ada gelongsor..ok la..nanti ada rezki lebey kita bawa kakak g hotel ada swimming pool gelongsor ok...kita ni bukan banyak duit kakak...nak g oliday pon

gamba yg ditempek2 itu sebab seksi hahaha..
















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Lin Azlina said... [Reply to comment]

bergmbar je rbest kt pntai tu... nk mandi setakat men cicah2 air jer okeyla

Ezal Huraiza said... [Reply to comment]

salam perkenalan...follow sini...follow blog saya kembali yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...