MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 23, 2014

selamat pengantin baru nadia

sabtu lepas ke putrajaya, g kenduri kawen kawan skolah...yallah lama gile tak jumpe tau..last jumpe masa form 3 rasanya..pastu lost contact then jumpe balik kat fb...tapinya agak ralat sebab tak sempat jumpe nadia salam2 sebab darwish dia dah wat hal haha..cam biasa la budak tu kan mmg suke wat hal

cantik kau beb! hehe aku tau kau baca blog aku..sorry tau nadia aku tak sempat salam2 tq sebab jemput aku...selamat pengantin baru kawan!


,

balik tu depan dewan ada cam padang kat perbadanan putrajaya apa lagi posing la sedas dua hahaa...

,
sukanya dia lepas bebas hura hara tak tentu arah dia lari haha tu kakak kat blakang tu nape tah telebey gula seme ni 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply to comment]

Tahniah buat Nadia dan pasangan. Semoga berbahagia selalu.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantik view dia la..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

sgt suka view putrajaya...

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

babe tq for coming ~!!!!

sorry baru ada masa baca blog.. hihi....

tu la tak sempat nak borak2.. tp xpe ko dtg tu pon dah cukup bermakna... thanks sgtttt... ada masa kita catch up k..... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...