MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 13, 2014

weken bersama anak2

 biasa weken klw tak de apa program, bawa la bebudak g titiwangsa bagi kakak main roller blade.pastu bawa la si kecik main kt plyground.masa sampai titiwangsa kakak dok merayu2 nak naik water orb atau bahsa senang dia bola atas air tu hehe..mmg dah lama dia minta nak naik tapi kita xkasi sebab takut nak bagi dia naik

tapi nye kesian plak dia kata kakak dah lama teringin nak naik sampai dah mimpi2 ni hahah ayat tak menahan..ok la kasi la dia naik sorang je..ibu nak naik tak berani...rege dia RM15 utk 10 minit.berat max 120kkg, satu bola bole naik 2 orang, asalkan tak lebih berat max la..pastu kat bola dia ada ikat tali so diorang xle la sesuka hati nak g jauh2...ada limit pergerakan. kemain dia tau sikit pon tak takut...eii ibu nengok seriau

jom jalan..nengok muke adik kemain suke






 masa upload gambo kt titiwangsa dalam fb skali nana keding komen dia ada kt situ juga..tu kita bawa darwish g main ngan adam

 kakak cam bese main roller blade dia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

berani sungguh mia..clap..clap

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, kak ! bestnyeeeeee...tapi aku cam ngeri jugak sbb dia buat kat tasik, bawah xnmpk pape..kalau dkt swimming pool yg leh nampak dalam air tu, beranu lah aku kot..haha bestnye! actualy, bangga dgn anak ko ni, berani dan lasak..nice girl tau..xsemua budak nak mcm ni..bagus2..:D

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said... [Reply to comment]

assalam nana,
waaaaaa...nampak cam scary sajork water bubble tuuuuuuuu he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...