MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 25, 2014

geraikuih.com

 meh nak suggest kedai kuih yg sedap2 belaka..dah lama dah kita tau kedai ni masa keje kt area wangsa maju dulu..so kadang tiap kali rasa nk makan kuih sanggup drive dari umah g wangsa maju smata nk makan kuih hehe..masa ngandung darwish dlu tingin nk makan dia nye donat pintal yg sedap gile tu..sanggup tu drive sorang2 bli 5 hengget makan donut sorang2 sampai muka pon cam donat haha...

kuih dia sedap2..xkan jumpe kuih spesis keras bole baling dinding xkan..haha..seme sedap..cakap je nk makan kuih apa..banyak pilihan..kita klw g sini suke bli dia nye cream puff, donat pintal ngan puding roti kuah kastard.susun atur kuih dia kemas siap label & harga.slain kuih bubur2, cream karamel, sagu gula melaka seme ada

nak tau location dia bole klik sini http://www.karipappanas.blogspot.com/p/lokasi.html
kita buat review tak berbayar yea..hahaha..tempat makan best sure kita rekemen kt kawan2




 nak oder online?pon bole sila terjah blog dia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Da Yana said... [Reply to comment]

sedapnyer makan kuih pepagi ni. lapar lak perut ni....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...mcm2 kuih ada..menariks tu

Mayang ABDUL RAZAK said... [Reply to comment]

akak pun salu beli kuih kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...