MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 24, 2014

heavennye shopping tak yah bayar!

last week ari jumahat g intebiu kat berjaya time square balik intebiu singgah hq seven eleven amek hadiah yang menang contest kat IG seven eleven tu..saguhati dapatla voucher zalora RM250.ramai tau pemenang saguhati ni ada 100 orang klw tak salah ramai juga kwn2 menang saguhati ni

balik je opis tros buka zalora bli baju hahah...sebenarnya mmg kita dah lama usha baju kt zalora bawah label ZALIA baju dia santik2 tau..mmg dah lama nk beli tp dok bajet igt bulan depan br nak bli...tetiba dapat rezeki terpijak kan..dapatla kita soping baju kt zalora free bukan selai tapi 4 helai!

voucher ni bole sekali pakai je..pandai2 la amek barang yg sama nilai ngan voucher ni..total 4 helai baju ni RM242 so RM8 tu burn je la sedekah kt zalora haha...memula igt nak bli baju jovian mandiage tp fikir2 balik xnak la baju vogue2 nant bile plak nk pakai baik amek baju yg murah tp dapat berpasang2


 ni la dia 4 helai baju yang kita rembat secara percuma tu






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Semua lelawa tau..jeles

IeRA said... [Reply to comment]

Salam perkenalan..

Tahniah!!

Mesti best shopping free.. hihihi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh!

eima said... [Reply to comment]

4 helai ... mak aih syoknye ... tahniah

shera haifa said... [Reply to comment]

syok kan beli tak payah bayar ni.. Kalau dapat smua bnda nk grab.. btw tahniah kak..

Mama Idlan Irsyad said... [Reply to comment]

wah, memang heaven betul..tahniah..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, OMG zaliaaaa pulak tu, sy suka ushar zalora dan selalu tgk brand zalia tu sbb baju dia cantik2 tau! mmg rezeki akak lah dpt beli banyak sekaligus scara percuma pulak tu! huwaaa...jelesnya!! hahaha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... [Reply to comment]

Assalam nana,
amboi3
saaaaakaaannn uols sopin pree ek he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...