MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 26, 2014

jamuan akhir tahun & majlis konvo kakak

sabtu lepas skolah kakak buat jamuan akhir tahun, dd nye xde kije..so kita bertiga je pegi ngan budak2 ingat nak tinggal kat tokwan, tapi tokwan xde plak..terpaksa la kita handle budak bertuah tu sensorang hahaha..dah tau dah sure dia xdok diam nye..kena bersedia fizikal dan mental

sampai2 je dapat tempat duduk kt depan kita letak je darwish zasss tetiba dia kt atas stage nak amek belon hahaha..adik..adik mmg tak sah klw tak buat ibu semput, jadi nk mengelakkan dia menjahamkan majlis kakak, terpaksa la kita dokong dia sepanjang majlis berlangsung..mmg tak leh duduk klw duduk nnti dia akan cuba loloskan diri dia..so berdiri la kita sampai turn kakak terima sijil.

memula ingatkan jamuan biasa je..xtau la plak siap pakai jubah konvo..aritu kan dah convo dah kat kkk club taman melawati, tapi yang tu konvo tadika kemas peringkat negeri selangor punya, kali ni dia buat konvo peringkat sekolah plak..

sonok la kakak..dapat sijil dapat plak satu beg yg ada beg skolah, selimut dora, bekas makanan & pencil colour.





.
nengok la budak tu xmo dok diam
siap ada persembahan 
satu lagu nasyid satu lagi lagu im4u

sedih plak masa cikgu berucap terima kasih kat ibu bapa yg bg kepercayaan kat diorg mengajar anak2 seme, masa cikgu tu berucap dia terdiam lepas tu cikgu nanges...pastu ada cikgu lagi sorang sambung..tapi dia pon nanges juga..

alhamdulillah..save duit xyah bli beg skolah, pensil kaler & bekal makanan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

simplenye majlis ... ni peringkat tadj=ika je kot ... sbb anak my fren siap buat kat PWTC last year peringkat wilayah persekutuan kot tu ... kem wanita yg jd urusetia ...

Nana said... [Reply to comment]

@eima
last month dah buat majlis konvo peringkat negeri kt kelab taman melawati ni diorg saje buat skali lg kt skolah sebab aritu budak 6 thn je yg di rai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...