MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 11, 2014

jeruk mangga asam boi

fenomena sungguh la hai...siap ada orang jual lagi kat pesbuk.memula kita idok la terlior nak try sebab tak bape minat masam2 ni..masa ngandung pon xde makan mangga muda..xleh ngilu.pastu aritu nengok kakak buat pakai mangga lemak bila try mak aii sedap nye xle jadi ni kena buat juga hahah...

bli la sekilo mangga dapat 4 biji kat area opis ni sekilo RM7 pastu mak g cokit kirim lagi sekilo RM5 je.asam boi pakai asam boi putih yang macam org jual air asam boi putih kt pasar malam tu.potong2 mangga pastu, letak gula, letak cili api 3 biji asam boi tu sedap klw diracik2 dari letak seketol gitu taruk dalam peti ais sejam je jadi la.pergh sedap gile ko!



 sebelum di gaul rata



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg fenomena tp tk try lg style ni sbb yg kita mkn mama kita wat style lain...ingt nk try wat gk nanti....tp ada kwn kita aritu miscarrage sbb dk mkn byk sgt katanye

babYpose said... [Reply to comment]

mesti sedap, belum pernah rasa :)

Eda Ejai said... [Reply to comment]

tak pernah makan.. sebab tak suke mangga muda.. tp teringin nak buat juge la kot.. hehehhe..

lia said... [Reply to comment]

x de kesempatan merasa g he3

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

terkecur2 ayaq liur..hahahaha

eima said... [Reply to comment]

mak aih..sedapnye aku tak tercuba lagi fenomena ni ... hmmmm watering my mouth betui gambar hang ni wei

dalila said... [Reply to comment]

jd viral pelam skrg ni kan... adeh... nak sikit.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...