MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 20, 2014

kat mana nk bli basikal budak2 murah?

 biasa kita klw nak bli basikal mmg bli kat seri rampai..dari dulu lagi mmg sini la port dia.aritu bli basikal mia pon kat sini..kedai dia kat sri rampai nama dia JBS BIKE kira klw dari wangsa maju trun bukit nak ke seri rampai kt trafic light nanti belok kanan terus je nanti depan skit nampak la kedai ni, murah tapi kena pandai tawar...

 ni gambo amek kt streetview hehe
 bulan lepas masa dok cuci baju kt dobi seblah kedai basikal ni darwish tak dok diam kita pon usha jap kedai seblah pastu nengok ada basikal bli kan la kat dia..dia letak harga RM68 tawar dapat RM50
 suke la budak tu merempit dalam dobi

 last week g tesco nengok basikal sama mcm darwish
 nengok rege dia bape?RM79.90 sah2 tak bole tawar2
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ok.nanti nak gi situ nak beli basikal kat dak Aish..lama dah nak beli yg mcm tuh tp xdan nak cari..nasib tgok entry sis hari ni..tq sharing

GOLD FINGER said... [Reply to comment]

Wah..kite pun tgh cari beskal utk ank bujang ni..for 7 yr ada tak u?

Nana said... [Reply to comment]

@GOLD FINGER

ada..basikal mak budak apon ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...