MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 12, 2014

kenduri kawen @ raub

 dah lama rasanya tak pegi wedding jauh2 dulu masa mia kecik2 mana je tak pegi?perak, johor, pahang, terengganu pegi kawan amrul kawen...tapi nye skang seme geng2 dia dah kawen so tak de dah la nak g jalan makan kenduri jauh2..

sejak ada darwish mmg tak pernah lg g kenduri jauh2, ni la first time..ala tak jauh mana pon dekat raub je tapi dekat 2 jam gak la..ni kawan opis amrul.sampai sana dah kul 2, duduk meja vip kahhh suka ati aku je dah xde orang duduk je la..lauk pauk kemain sedap2 makan tak hengat dunia makcik, konvoi 2 kete je..abes makan tros gerak balik kl tak de singgah memana..amrul siap ckp awak tak bawa baju spare ke?ada la tu dia nak ajak jalan memana haha..sorry la ngan kebaya bagai idok mampu la makcik nak berjalan2

sebelum gerak meh banje gamba sekeping dua hehe...


 sian adik tak masuk frame camane la budak tu amek gamba haha...main suh je sape2 situ amekkan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Puteri Satu said... [Reply to comment]

lama tak hengok blog nana.. dah besar dah si kakak ye.... comel...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...