MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 27, 2014

letih tiap kali isi form interview

minggu lepas ada g interview kat berjaya time square.haih kemain aktip kita ni intebiu sana sini..idok la banyak dpt panggilan intbeiu..sebulan tu ada la dalam 1,2 panggilan.banyak yang panggil je..dapat nye tidak eheheh...tak pela xde luck kita cuba lg..never ever bputus asa! teruskan usaha manatau ada rejeki nnt kan..

owh cite pasal isi form kan..rasanya sepanjang minta keje kt jobstreet ni ada satu company je yg email siap2 application form suh kita isi so sampai sana nanti tros masuk interview xyah buang masa isi form bagai.ni kan tiap kali nak isi form dekat 20 minit masa abes utk isi form..tu psl klw orang suh dtg intebiu kita bese datang awal dr time yg dia bagi, nak isi form la sampai 4,5 page

paling lemah kalau dia suh isi nama adik badik, jantina, umur, pekerjaan
kita adik badik 10 orang jenuh kau! haha..klw tanya umur diorang bape mmg seme aku bantai je..xtau umur diorg bape agak2 je la.kadang tu kan ruangan adik beradik xmuat space yg di sediakan..haha pandai2 la tambah kt celah mana yg bole

nengok la nama adik badik seme lain2 ada yg nur ada yg xde nur
sangat mengharap keje lain skang ni...huhuuh..moga ada rezeki kita kat mana2.setahun dah keje sini..xlarat rasa masa untuk cari keje lain

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

ietams said... [Reply to comment]

good luck!
semoga dpt rezki kerja tpt yg menepati citarasa

Meh Jemput baca

Lin Azlina said... [Reply to comment]

gudlak... hope berjya...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wah nak interview kerja baru ya,,all the best! haha...jenuhlah mana adik beradik ramai tu, heheh :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

good luck dear!!

Shark Kay said... [Reply to comment]

shark mmg dh pencen dh isis borang nie..
heheh..
malas dh nk layan intebiu.

Ummu Athiyah Ismail said... [Reply to comment]

gud luck!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

good luck nana..

Eda Ejai said... [Reply to comment]

rajinnye pegi interview.. ai dah malas.. penat pegi.. good luck dear.. =D

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

gud luck...
moga ketemu kerja yg dikehendaki :)
in shaa Allah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...