MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 10, 2014

majlis konvokesyen kakak

 khamis lepas kita amek cuti g majlis konvo kakak.dd dia plak tak apply cuti..dah abes tu tros masuk je.majlis konvo ni buat kat KK club taman melawati.klw ikutkan register kul 7.45 tapi biasa la ada anak kecik ni payah skit la nak on time hehe, mana nk mandikan adik la pastu anta dia g taska dulu..tak leh nk bawa sebab tau nnt dia xkan bole dok diamnye kt dalam dewan tu..

cam biasa gak la..majlis pon tak start on time..lama juga la nak tunggu konvo dia tunggu selesai orang berucap dulu..sampai sorang tu berucap utk merasmikan majlis sejam dia nye ucapan seme inti pati ucapan berunsur politik! adoi sakit nye ati aku lahai..berbulu je dengar.yang pasti seme mak pak sebok ngan henpon xde sape pon dengar ucapan tuh haha...

kakak nye sesi pagi, petang ada juga utk sekolah lain, giliran sekolah kakak no 8 abes je dia amek sijil tros balik tak sanggup dah nak tunggu lelama













Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tadika skg ni semua ada mjlis konvo kan..dasyat..haha

Eda Ejai said... [Reply to comment]

tahniah damia.. tahun depan dah nak masoh darjah 1 kan.. kejap je..

lia said... [Reply to comment]

wahhhh best nyer... da konvo...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam..aaa comel betul tgk teddy bear yg budak2 tu dapat, comel gila..budak tadika dpt yg kecik2 je, tggu lah bila dia konvo University, sejambak besar haa bunga dia..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...