MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 17, 2014

menang voucher zalora RM250

 dah berzaman tak de menang contest, dah tu tak join contest camane nk menang?haha..serius la keje kt opis tu banyak la tak cukup tangan blog pon kadang tak berupdate...klw ada masa tu update tros utk wat auto publish seminggu direct sehari satu entry.

contest ni kita join sebab mz suruh join hehe..tq mz..masa tu kita pos gamba outfit baju raya haji mz komen kat ig suh join contest seven eleven, dengan syarat kena beli barang kt 7E nilai rm6 keatas pastu amek la kita nye gambo ngan pakaian yg kita rasa cantek...cantek ke?haha...kita pon korek2 gambo dalam phone. pastu submit la 3 gambo



 email dari seven eleven suh collect voucher kat opis diorang, dapat saguhati voucher zalora RM250
alhamdulillah rezeki dah la mmg kita ada aim baju kat zalora, ada rejeki nnt bole guna voucher ni..baju rizalman pon lepas pakai voucher ni heehe dah usha dah ada baju rizalman & jovian mandiage dalam range RM250 ni nengok la nnt klw tingin nak pakai baju designer bole bli pakai voucher ni
tahniah dekat mamatisya menang 2nd prize beg prada bernilai RM7 ribu! best ooo


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Alhamdulillah & Tahniah ...
Wahhh, best nyer ...

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

wow...tahniah...rezeki tu...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...lastminit join pn ada rezeki kn...kita pn bff julia yg ajak join..tu pn belek2 gk gmbr ootd sbb bkn byk pn...mmg tk sangka menang hbag prada 7k++ tu...gigil rs...hehehe...sbb target mng conso je..mmg dok tgk gk website zalora nk tgk apa brg bole bli time tu saje usha2...hehe...slamat shopping la bj designer kt zalora ye

eima said... [Reply to comment]

tahniah .....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!!
i dpt call tp lom dpt email alahai..tak dapat nak gi collect vou tu
dgr2 citer yg dh collect, katanya vou tu RM50x5 ie RM50 boleh guna utk one transaction :( ada udg di sebalik vou nampak gayanya..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bestnya sis
tahniah!!
kalau tau sure join jugak..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ok. pembetulan, kwn i dh gi collect vou tu ari ni..RM250 sekeping..boleh guna one shot tp utk normal priced items shj and rasanya kebykan brg branded excluded...err i pun tak sure sbb lom sampai kat tgn i...kwn i yg citer

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah!!!
berbaloi-baloi...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, perghhh akak tahniah!!! Gila best, saguhati pun dah Rm250, ape lagi 1st prize...2nd prize pun gila berbaloi!! urgh rugi tak tau pasal contest ni..hahaha tahniah kak! nt update akak beli apa kat zalora ya! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...