MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 19, 2014

roti john titiwangsa @ datuk keramat TERBAIK!

 adoila..nama je orang keramat..dibesar kat kramat, skolah kt kramat sgala tapi xpernah try roti john titiwangsa ni...ada la skali dulu nak bli masa g pasar ramadhan pasar keramat tapi masyallah dia punya beratur panjang mcm nak meninggal hahah..tu xpenah bli hanya mampu nengok di kejauhan je la..xsanggup nak beratur panjang2

sampai la baru2 ni kita baru sedar rupanya kedai dia ni kt blakang skolah rendah kita je..aiseman..asal la tak tau..last week nak tapau pulut mangga area roti john ni kita pon try la bli nak rasa kan...amek roi john special +cheese harga dia RM9

balik umah tak saba2 nak ngap ni ok meh nak komen skit

sedap nak mati wa cakap lu!! sedap gile..roti john special dia dibalut seme roti dengan telor, daging dia plak besar2 pastu cheese dia banyak juga dah mcm mkn roti nan cheese rasa dia cuma xde la leleh2 cheese dia kan hehe...sape minat roti john korang patut try ok!

selama ni kita suka roti john UNAN je..biasa kt pasar malam ari jumaat kt jelatek tu ada jual...sedap tapi yang roti john titiwangsa ni dia ada banyak pilihan..ada roti john tuna yang special nye!woi sedapp tingat2 sampai arini seb baik dekat je ngan umah nnt bebila tingin suh je amrul g bli


 ada meja kat situ klw kata nak makan situ pon bole
 senarai harga
.
kakak beria2 nak dok depan dapor nak nengok katanya
 

 ni dia roti john daging special + cheese
dia taruk fries atasnya mmg mabeles!

lokasi kedai :
belakang skolah rendah datuk keramat, belakang masjid al-akram datuk keramat, dekat balai polis datuk keramat
time di buka : ada kawan kata kul 3 dah start meniaga

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

perghhh...memang nampak menyelerakan...

mama tisya said... [Reply to comment]

menarik nmpknye tu

Afasz said... [Reply to comment]

waduhh terliurrr sudahhh . aritu baru g keramat. :D

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

ayooo.. terliurrrrrrrrrrrrrr

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

di kl memang byk tempat menarik utk makan-makan...
best! kat melaka kurang hu hu hu...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, perghhh tgk gambar je dah rasa sedap nak mati dia tu..hahaha adui terliur pulak dah aku ni..haha..harga pun okay! bestnya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...