MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 24, 2014

setitis kasih darmia

cite ni nak abes dah pon..minggu ni last episod nye maybe rabu ni last...mula tayang 14 oct aritu.kita mmg tak tau pon pasal cite ni sebab xde sape pon cite..sampai la last week ktorg dok borak topik pasal drama2 baru..memula cite pasal zahira..pastu ada sorang opismate ni budak laki dia ckp tengok tak setitis kasih darmia?bile tanya sape pelakon dia kata sharnaz ngan nelydia..

kita pon balik tu tros nengok tv..masa tu episod 12, bila dah tgk sejam eh best plak cite ni..esoknye tros downdload kat internet dari episod 1-12.simpan dalam hardisk balik umah ari khamis tu start layan dari episod 1-11 dari kul 7 malam sampai kul 3.30 pagi baru tido! haha..gile sungguh..nak stop xleh! sebab makin masuk episod baru makin tak saba nk tau apa yg jadi...

klw sape2 nak dload dengan bole la terjah sini
http://www.dfm2u.net/2014/10/setitis-kasih-darmia-full-episod.html

cite ni best..dah mcm tgk cite jebat ngan mas drama bukan kerna aku tak cinta plak pelakon nye sama


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Shark Kay said... [Reply to comment]

shark tumpang tgk gtu2 jer...
dh boring pulak tgk jebat ngan mastura jer.
heheh.
skang tgk jebat jadi sotong pulak.

eima said... [Reply to comment]

cite ape ni .. kat tv brape ...byk jg sharnazz ni belakon kan skrg ni

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mmg best citer ni sis..
Akk xsmpt tgok sbb dia mula 830
Then hubs tgk beritakan..xmo ganggu

zal88 said... [Reply to comment]

kte pun xtgk dari awal cite ni..tp ble da ttengok, layan pulak..hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said... [Reply to comment]

saya dah baca novelnya..tak sabo nak tahu endingnya.

ummi nia said... [Reply to comment]

kitorang mmg layan dr awal smp akhir citer nie..now sharnaaz tgh shoot cintaku di okinawa kat jepun plak..heroin hanis zalikha..xsbr nk nunggu citer tue plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...