MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 25, 2014

zalia @ zalora

pantas ok zalora! syabas..ni pestime membeli belah kat zalora.ari jumaat tu kul 3 petang tu baru kita bli baju2 ni skali ari sabtu kul 11 pagi dah sampai.ok nak cite pasal baju2 zalia ni.

harga bagi kita xmahal sgt sedang2 aje..banyak baju kt zalia tu dah discount so mampu la nak beli...ada baju yg kita beli ni siap ada price tag dari isetan mcm baju merah tu harga kt price tag RM99 siap ada tag isetan, ye mmg btol kt web pon harga mcm tu tp dia discount jadi RM59 je

baju dia plak bila kita pakai seme cantik terletak dekat badan mcm cun2 je ukur saiz kita padahal bli online ni ko tau je la..kena redho je la..camane rupa dia klw dah sampai tapi yang ni very2 puas ati.

baju merah ni kt lengan ngan leher ada pearl & diamond
bole buat baju raya ni..memandangkan baju dia plain so kita carik kain dia kat IG cari kain bercorak tanah dia merah nak match ngan baju ni, pesen dia ala2 peplum klw tengok camni xnampak kan?tp bila pakai nampak cutting dia comel
size : L
baju ijau ni la dah lama kita dok usha..tapi tak beli2..hehe cadang nye tahun depan nk buat baju raya
dok nengok je tp tak terbeli2 rupanya rezeki kita nak dpt baju ni free je., baju ni paling cantik la
material dia lace, baju style peplum juga.
untuk kain dia mmg kita dah lama bli kat times square 2 bulan lepas
bli skirt 8 panel.skali sampai baju ni eh mmg match sangat kaler baju ngan skirt.ok settle dah baju raya tahun depan haha...
cuma tangan dia jarang kena pakai inner la
size : L
.
yang ni terkecik skit amek size M ko tak sedar ko tu besar amek size M haha..
ok je cuma tang bahu ngam2 soi
nk amek size L dah abes tu tibai M
yang ni labuh kemain tp xpe kita suke

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantik blouse2 tu..

eima said... [Reply to comment]

wahhh dah sampai ... alhamdulillah ..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Yg hijau tu lawa sgt..kita pun dpt voucher zalora jgk tp rm50.dpt dari samseng...ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...