MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 15, 2014

20 BE sedang menari

 kita ni mmg jarang buka acc nuffnang..kadang mcm tak ingat kwujudan dia..hehe ye la akt opih banyak kije..kdg tu bile nengok kwn2 update sal nuffnang ha baru la teringat nak buka acc nuffnang.
ni tengah rancak dan murah ati ni nuffnang kasi BE hehe..dulu 2,3 je be sekaligus..

semalam cek ada 20 be tengah beratur wow mekaseh nuffnang..duit terkumpul dah bole cash kan dah last cash 2 bulan lepas kot.rasa mcm xnak cashkan sampai bulan 7 tahun depan hehe..nak simpan buat duit tabung g tut..............hehehe



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

masyukkk

Lin Azlina said... [Reply to comment]

sy ada 17 be... hehe...

seraa rose said... [Reply to comment]

wahh banyaknyaaa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haa skang ni seronok kan bila check nuffnang, sekali segedebuk dpt byk..hehe :D

Nurizzah Majif said... [Reply to comment]

sorry, mcm mana nak create menatang ni ek? hehe. maaf le x brp nak mahir benda2 gini. mohon tunjukajar. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...