MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 1, 2014

bercuti di kuala lumpur :)

 kesian bebudak..dd nye kije dah 2minggu berturut2 weken dd dia keje tak tau la sampai bile..minggu ni pon rasanya weken keje lagi...klw weekday mmg bebudak ni jumpe dd dia pagi tu je la time g keje..pastu diorang dah tido dd nye xbalik2 lagi...tengah malam baru balik..weken pon sama..mcm weken 2mgu lepas xde aktiviti apa..dok umah je ontok2 budak2 ni

minggu lepas amrul angkut ktorg 3 beranak tido kat hotel,kira bercuti la juga ni...tapi dalam kelumpo hahah...hotel nye ada la somewhere kat pj tu..dia dapat bilik tu sebab keje la..sabtu lepas tu kul 2 check in tros g lunch dulu..makan la nk makan apa pon..atee udah pree kan apa lagi..hahah seme sebat

dah abes makan duduk diam2 dalam bilik..kakak dari bilik dok jenguk2 swimming pool kat level 2, dapat jenguk je la..ujan seharian sampai ke malam xdapat la nak berenang2...so aktiviti ari sabtu tu makan & tido sambil nengok tv..kita plak bertindak bijak bawa hardisk siap ada movie2 best2 yang kita dah dload tapi tak sempat2 nak tengok lagi.layan la dari satu movie ke satu movie nak buka tv kang xabes2 ngan perhimpunan umno je semak je! hahaa..opss

malam tu pas magrib turun kat cafe..kata free...apa lagi oder la paling mahal..hahaha..bahgianya idop..abes2 makan balik bilik layan cerekarama, bengkak2 mata sedey!




 desert seme sedap esp red velvet
 fevret nih




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

QUEENPINK said... [Reply to comment]

Bestnya :) nyum nyum red velvet.

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg meriah la lepak otel..orde rmknana mhl2 kn..hehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nana hotel ape ni ..bestnya bilik besor.. menu pun pelbagaiiiiiiiii

Afne said... [Reply to comment]

nana, nmpk sedap mknn2 kt situ. happy le diorg kan dpt jln2 even dlm kolumpo je.

kdg2 kitorg pn bawak bdk2 tido kt hotel batu pahat saja bg bdk2 rasa seronok.

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Sonoknya nana..
Lama dah kitorng x tido hotel ni..
Teringin nak p bercuti2 lg.. ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Seronok tido hotel makan best2 jila semuanya free kan

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahh hotel apekah ini?? semua free lak tu, coklat fountain is my fevret, nyum2 dapnye~

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

untung nana dan anak anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...