MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 24, 2014

cuti masak

hari gaji utk gomen kan awal...jadi orang tu baik ati blanje kita makan..tak lain tak bukan..kat mana lagi tempat kegemaran anak dara dia tu la...bese la skang nk makan dia tanya makwe kecik dia tu je..mana tanya kita heheh....mia klw orang tanya nk makan mana tak abes2 johneys tak penah jemu dia....

kita ok je..janji orang blanje mana pon kita on hehe....as usual la..nk makan johneys xde tempat lain dituju aeon au2 la yg paling dekat ngan umah..xbest dah aeon skang banyak kedai makan dah tutup..mujor xlama lagi nak buka wayang dah..itu je la tarikan dia nanti...kita kureng skit klw nk soping baju kat eon au2 ni sebab xbest cm aeon wangsa maju.klw datang aeon au2 ni smata nak makan je..xpon bawa budak2 main kat kidzoona tu xpon bli brang kat diy tu je yg menarik

klw g Johnys mmg wajib amek steamboat




budak jari gomok
sama tak kite?hehee
dia suke mehun banyak tau dia makan

pstt..dah lama siot xmasak...mood kelaut hahah dah tu 3mgu bturut2 dok otel makan free udahnye jadi malas plak nk masak.kena amek mood balik ni nk masak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tu la kalo dah lama tak masak, mmg mood kelaut..hahahha...gaya mcm tak reti masak..memahami tu.....suke ngan jari domok tu...sue pon suke ngan johnny...mmg best

yana yassin said... [Reply to comment]

Xpernah makan Johnys, walaupun YY peminat tegar steamboat .

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

sama la dgn anak dara kita juga...fav food dia steamboat kat johnys...

CikLily Putih said... [Reply to comment]

sedapnye johnnys.. kite pun suke..

Amanda Suria said... [Reply to comment]

Biasa la ayah bola ada anak dara
.pasal tu la anak pompuan mmg gang ngan ayah...

mamabeauty said... [Reply to comment]

pandai anak2 makan steamboat tu ya..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, ahaha..
1. mestilah, anak pempuan kan girlfriend ayah..hehe :D

2. sy xpenah mkn kat Johnys tu..

3. haha pandai betul si adiknya buat muke, same mcm akak :D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

selalu nak try makan kat Johnys nie..tapi tak gie pun

siti natrah said... [Reply to comment]

pandai si adik selfie..huhuhu...sama jer ngn mama dia

Ania said... [Reply to comment]

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Memang tau..kalau lama xmsk nk cri balik mood memasak tu payaj sikit..hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...