MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 18, 2014

dah kenapa semenye sama?

 semalam pasya dok wasap gambo baju dia tgunting...kita pon nengok baju tu saje tanya tu baju bli kt Bjaya times square ke?haha..cam bole agak je nengok kain dia cam tau je..ye lah kita mmg port soping baju keje kat times square tu

 skali btol kata pasya...baju tu bli kt bts
 kebetulan plak sama semalam dedua pakai baju bli kt bts pastu saje kasi gambo kt dia
nak tunjuk baju semalam dr bts
 masa anto msg tu tros masuk msg dari pasya masa yg serentak dia pon anto gambo dia pakai baju yg bli kt bts smlm yang klakar tu dah kenapa dedua kasi teaser sebelah tepi je hahaha...ni la dia klw sehati sejiwa kan

 ok berbalik kepada times square. apa yang besnye kat time square??kalau nak tau kat situ la kita bli baju2 keje kita..sebab apa times square??sebab MURAH eja kawan2 M.U.R.A.H. heheh..aritu pasya nak cari baju dinner kita cakap ngan dia g je time square tu mcm2 pilihan ada yang penting murah..so pasya pon menjebakkan diri la kat time square dengar kata sampai meroyan sebab xcaya nengok baju2 dia murah hahaha....

baju2 yg kita biasa nengok dalam ig RM50 kat bts baru RM35 skirt kita nengok RM60 kat bts baru RM35.kita kalau g bts tak naik level lain dah...naik lif tros naik level 3 ada satu kedai kt tengah2 yang bumbung dia rumput palsu tu..ha situ la port kita soping. tapi nye situ xle try ok..so klw xmuat pandai2 la nanti tuko..size plak seme free size

arini g keje pon outfit dari bts
baju RM25
skirt RM35
murah kan?kan?kan?
abaikan muke tak siap tu..heheh arini dh lambat g keje xdan nak tenyeh2
.
blouse sequin ni RM25 je kt bts klw ig orang jual RM40 keatas, RM50 pon ada
.
kimono sequin ni kat bts RM35 kt IG RM50

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

free size atau ada byk size? murah gilos...

QUEENPINK said... [Reply to comment]

kat kenanga whosale city lagi murah :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon dah lama tak shopping sana..ni kalo terasa nak shopping sakan mmg ke sana la...sana mmg rambang mata sebab murah sgt kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lynn Hamzah
free size hehee

Nana said... [Reply to comment]

@QUEENPINK
tp kena bli byk baru dpt murah kan?klw bli satu2 harga xmurah pon

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

murah bnyk tu..hoyeeeehhhh!!!
boleh beli 3-4 lai lagi tu.. :D

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

alaa free size payah sket la huhu
ntah ntah kan nana..yg jual kat ig tu pun amik stok kt bts hehe...agaknya la hihi

ayu Ismail said... [Reply to comment]

murah ya nana...kalaulah dekat akak dah gi...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lama dah tak pegi BTS...xpnh lg pegi kedai tu.nti nk try usha la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...