MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 12, 2014

dah lama tak menang tiket wayang

sejak ada darwish ni mana penah jejak mana2 wayang...last nengok wayang rasanya masa mengandung 7 bulan kot.kalau mia dulu umur dia 6 bulan ktorg dah angkut bawa masuk wayang..tapi darwish ni kita xpercaya sikit haha..tu pasal sampai skang xpenah2 lagi masuk wayang..mmg tak caya ngan dia..kakak lain gegirl kan behave skit...

tu pasal xpenah join mana2 contest yang dapat preview pass sebab susah nanti kalau menang, lagipon darwish kecik lagi kesian klw nak kena tinggal2...kalau dapat contest yang dapat complimentary pass tu xpe sebab anytime bole g tengok.

ni nengok la camane nak g tgk wayang ni..
plan mmg ada nak amek cuti nak dating bdua2 ngan amrul hehe
tp kalau xde masa nanti bagi je la amrul ngan mia g tengok wayang sama2



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Sue-Rya Qistina said... [Reply to comment]

wahhh..bestnya..tahniah nana!

www.suriaqistina.blogspot.com

nurfadilah suardi said... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Tahniah Nana

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

tahniah....
aida sejak ada izzat x masuk panggung lagi.
mr.asben bwk anak2 dara je...
pasrah la si ibu ni hu hu hu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...