MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 10, 2014

dinner kat dalam bilik

biasa klw kita sendiri dok hotel mmg tak pernah oder room service..dah menda free kan...oder je la apa lagi...amrul tanya nak makan kat restaurant bawah ke nak makan dalam bili...nengok darwish baik nye tido..malas la nak angkat dia..jadi kita oder je la..makan dalam bilik...

makanan mmg tak agak2 kemain banyak..mcm nak makan 5 orang haha...tapi banyak2 pon abes je seme nye kecuali mia nye kuew tiow dia kata xsedap..minah tu mmg dia makan memilih skit sama je cam ibu dia..klw tak sedap dia xmakan dah hehe...

oder kul 8 sampai kul 9 xpela..paham mmg lambat kan xkisah! sebab xbayar hahah..cer kalau bayar mau ngamuk dah.orang lapa ni biasa cepat nau nak ngamuk..sampai2 je dia suh sign nengok bil dia RM197 tu dia..cam orang kaya rasa sign je haha...syukur rezki allah...dah free tu apa lagi kita harus la oder yg paling mahal hahah...kohaja..kohaja

mai pilih..mai pilih
ni dia anto first trip fish & chip masa ni xsampai lg
makanan dia seme sedap!
 sirlion steak kita nye RM40
kuewtiow xde sayor kakak nye
.
mix sandwich 1 dozen
 sup ekor + nasi amrul nye sedappp sup ekor dia
 fish & chips xle lawa secret recipe la..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Nur Inani said... [Reply to comment]

dinner dekat bilik pun bolehh :)

IeRA said... [Reply to comment]

ooo... sedapnya!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

janji free kan....makan kat bilik haeven je kan

CheNamNam said... [Reply to comment]

hamboiiii meriahh uolls... :)
supp nampak marbeless tue..sedapnyaaa...

eima said... [Reply to comment]

wahhh untungnye dapat mkn free ... kat hotel plak tu besh gile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...