MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 2, 2014

dinner time

 aktibiti sebelah malamnye...makan!malam xde buffet so kena oder ala carte la...apa lagi haruslah oder yg paling mahal haha kohaja kan..ala apa salahnye skali skala kan bukan slalu dapat makan pree hik hik

budak kecik tu agak tak bape behave la..makanan sampai lambat dia dah terjerit2 bosan dok dalam bb chair..kena la ibu dia dokong bawa g jenjalan area lobby hotel



 kakak mmg xde menu lain la..kasi la unta golek ke apa fries juga dia nak
 kita nye sirlion steak menu paling mahal wahahah
 amrul nye salmon steak
 amrul saje 2 air kita nye air tembikai memula oder tu air dia masam tembikai lebam kot dia guna..pastu komplen dia ganti air lain
 banana split


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Hamboi2...sedap belaka nih

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Berselera betul dinner tu IDD .. sedap belaka :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam..wuwaaa kat hotel mana ni T_T...
eh jap, nmpk mudah pulak nak amek gambar anak dara kak tu? bukan salu dia susah nak bergambar ke? ni dh pandai peace2 ni, pengaruh kpop ni, hahah :D..klw sy dpt mkn free pun sy mmg order yg mahal2 belaka. hehe~

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

menu western ek malam tu...best best...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ADOI TERLIUR DAH NI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...