MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 22, 2014

flower crown

 hehe..sory pasya aku rasmikan dulu flower crown kau sblm ko g dinner.aritu pasya oder flower crown kat adik kita..bajet dalam 15-18...skali dh siap kena RM28 hehe...sebabnye stok munge putih as per requested tinggal bunga yg xbape nk murah je..eh cam tetomei2 je kan pakai flower crown meh nak try meh hahah panggg skali prasan tetomei


 testing testing
 kita ni bab2 kerastangan ni mmg fail hehe
.
ni antara koleksi flower crown yg adik kita jual
 ni mia nye flower crown masa sedara kawen cukmi dia yg buat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

comel & sweet jer. sekarang nie trend kan? :-)

cik mah said... [Reply to comment]

Comel...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantkik la....

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhhh sy mmg bajet2 nak kawen nt tema forest..haa bukan garden tau, forest terus..haha so bajet2 nak pakai crown bunga2 cmni..bestnye!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...